Waarom BHV instructeur worden of een cursus volgen?

Voor bedrijven en organisaties is het van cruciaal belang dat personeel bij incidenten eerste hulp kan verlenen en kan handelen bij een brand en/of ontruiming. Een BHV instructeur kan door middel van het geven van cursussen voor zorgen dat letsel en schade beperkt blijft. Hierdoor weten medewerkers namelijk hoe ze moeten handelen en wordt de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. Ook voldoet u daardoor als bedrijf of organisatie aan de wet en aan eisen van verzekeraars. Daarnaast vervullen burgerhulpverleners en willekeurige omstanders vervullen een belangrijke en soms levensreddende rol bij incidenten. BHV-, EHBO- en reanimatiecursussen zijn dan ook noodzakelijk voor de continuering van dagelijkse werkzaamheden binnen instellingen, bedrijven en andere organisaties. Bekijk het cursusaanbod en schrijf u in voor de cursus die bij de rol past die uw wilt gaan uitoefenen. Wilt u meer over ons opleidingsaanbod gericht op reanimatie instructeur of EHBO instructeur? Bel naar 06 – 208 306 49 of mail naar [email protected] om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen
BHV instructeur

BHV instructeur worden met EFR of Nikta certificatie

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u BHV instructeur worden zodat u zelf het EHBO- en reanimatiedeel kunt verzorgen? Dan kunt u een EFR of Nikta gecertificeerde BHV instructeur opleiding bij ons volgen. Afhankelijk van uw kwalificaties, zijn er verschillende mogelijkheden. Om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden en gebruik te maken van de slagingsgarantie, kunt u een EFR voorbereidingscursus volgen. Deze vindt een week voor de ERF opleiding EHBO instructeur en BHV instructeur plaats. Zo maakt u alvast kennis met EHBO materiaal, zoals reanimatiepoppen. Daarnaast komen alle benodigde vaardigheden aan bod, zodat u goed voorbereid begint aan de cursus. Wilt u meer weten over de vereisten om de EFR cursus te volgen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 208 306 49 of mail naar [email protected]

Neem contact op

Extra mogelijkheden op het gebied van BHV

Bent u werkzaam in de sector van de kinderopvang? Nikta heeft een apart BHV-schema voor de kinderopvang opgesteld. Dit kan wellicht interessant voor u zijn omdat u door het volgen van een cursus BHV instructeur kan worden en een Acute Zorg-K certificaat ontvangt. Hiervoor is het nodig om de cursus ‘Nikta EHBO instructeur Acute zorg’ te volgen. Nadat u deze opleiding heeft afgerond heeft u als BHV instructeur een grote voorsprong op leiders die geen gebruik maken van de Nikta certificatie. Daarnaast is het financieel voordelig omdat er maar één cursus gevolgd hoeft te worden om aan de wettelijke eisen te voldoen. Wilt u weten welke opleiding tot BHV instructeur het beste bij uw situatie past? Mail naar [email protected] en wij geven u zo snel mogelijk een terugkoppeling. Ook bij vragen over EHBO op school kunt u zich tot dit mailadres richten.

Contact ons