Word EHBO instructeur met de cursus EHBO instructeur

Wilt u EHBO instructeur worden en een cursus volgen met slagingsgarantie? Bij ons kunt u de EFR EHBO instructeur cursus volgen of de NIKTA EHBO instructeur cursus. De EFR-opleidingen worden wereldwijd op dezelfde manier gegeven. Ook wordt hetzelfde cursusmateriaal gebruikt die beschikbaar is in verschillende talen. De filosofie van de opleiding is er opgericht om de lesstof zo laagdrempelig mogelijk te maken. Hierdoor is de opleiding EHBO instructeur en reanimatie instructeur voor iedereen toegankelijk en is tijd niet relevant. Heeft u meer tijd nodig dan een cursusgenoot? Geen enkel probleem! U mag net zo lang doorgaan tot u aan alle uitvoeringsvereisten heeft voldaan. Wilt u meer weten over ons opleidingsaanbod of over lessen EHBO op school? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wilt u EHBO materiaal bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop!

Bekijk onze webshop
EHBO instructeur

Inhoud EHBO instructeur cursus EFR

Wilt u als de EHBO instructeur cursus EFR volgen? Dan gaat u tijdens het programma kennis maken met al het EBHO materiaal dat daarbij komt kijken. Afhankelijk van het lesmateriaal dat u uitkiest, gaat u ook oefenen met reanimatiepoppen. Verder worden alle vaardigheden van zowel het volwassen- als kinder-EHBOprogramma behandeld. Om u goed voor te bereiden, geven wij één week voor deze tweedaagse cursus een voorbereidingscursus. Hierbij maakt u alvast kennis met de lesstof en heeft u voldoende bagage om de instructeur cursus met goed gevolg af te ronden. Bekijk alle cursusdata om te zien wanneer uw cursus van start gaat. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons ook de opleiding tot BHV instructeur kan volgen? Reserveer uw privéplek of volg de cursus in een groep.

Neem contact op

Inhoud EHBO instructeur cursus NIKTA

De NIKTA EHBO instructeur cursus is gericht op acute zorg en bestaat uit twee onderdelen. Er wordt ingegaan op het onderwerp acute zorg in het algemeen en hoe acute zorg zich verhoudt tot kind en omgeving. Deze twee modulen nemen twee dagen in beslag waarna u op de derde een examen gaat doen en daar door onze docent instructeur op wordt beoordeeld. Voldoet u aan alle eisen? Dan mag u daarna lesgeven in Acute Zorg, Acute Zorg Module Kind en Omgeving en Praktijkreanimatie met AED en Acute zorg. U kunt deze cursus zowel in individueel als in groepen volgen. Bekijk de cursusdata om direct online uw plek te reserveren. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar 06 – 208 306 49 of mail naar [email protected]

Contact ons