Kwalitatief EHBO materiaal online bestellen

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig EHBO materiaal om in uw cursussen te gebruiken? Wanneer u de opleiding EHBO instructeur heeft afgerond, ontvangt u een flinke korting op uw bestelling. Dit geldt zowel wanneer u de NIKTA EHBO cursus heeft afgerond als voor de EFR EHBO instructeur cursus. In de webshop kunt u meteen zien hoeveel korting van toepassing is. Zo bieden wij verschillende ERFT materialen aan in ons assortiment. Ook hebben wij examens beschikbaar en kunt u diploma’s bestellen voor uw geslaagde cursisten. Gaat u ook de opleiding tot Nikta reanimatie instructeur geven? Daarvoor vindt u alle benodigde materialen terug in de webshop, zoals het cursusboek en de instructeur licentie van Nikta. Neem een kijkje in onze webshop met EHBO materiaal en profiteer van mooie kortingen!

Bekijk onze webshop
Ehbo materiaal

EHBO materiaal van Laerdal

Speciaal voor alle EFR en Nikta BHV instructeurs leveren wij diverse Laerdal materialen met 10% korting op de prijzen. In de webshop vindt u een pagina met de meeste bestelde materialen van onze cursisten. Bent u op zoek naar andere Laerdal materialen? Neem dan contact met ons door te bellen naar 06 – 208 306 49 of mail naar info@cursus-ehbo-instructeur.nl. Ook als u op zoek bent naar reanimatiepoppen om te gebruiken tijdens uw cursus, bent u in onze webshop aan het juiste adres. Geeft u met regelmaat reanimatiecursussen? Bekijk dan onze pagina met AED’s & AED trainers. Bij de AED trainers zit er al een draagtas, batterijen en een set met trainingselectroden inbegrepen. Met de Defibtech Lifeline Trainer AED kunt u uw cursisten laten oefenen met diverse reanimatiescenario’s. Bestel uw benodigde EHBO materiaal in de webshop en maak gebruik van uw korting!

Neem contact op

EHBO op school geven en benodigdheden

Geeft u regelmatig EHBO op school? Daarvoor hebben wij in onze webshop al uw EHBO verbruiksmaterialen beschikbaar. Een zwachtel, nitril handschoenen en een verband set zijn natuurlijk onmisbaar wanneer u EHBO-les gaat geven. Om te oefenen met de Heimlich manouvre hebben wij ook een anti verstikkingsvest in de webshop beschikbaar. Ook hebben wij de CAT tourniquet in ons assortiment. Deze kunt u snel aan brengen en is zelfs geschikt om met één hand te doen. Profiteer direct van uw korting door uw benodigde EHBO materiaal te bestellen in de webshop! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 208 306 49 of mail naar info@cursus-ehbo-instructeur.nl

Contact ons