Opleiding voor EHBO op school

Het is van groot belang om vaardigheden op het gebied van EHBO en reanimatie al jong aan te leren. Daarom bieden wij een opleiding voor EHBO op school aan, die is gericht op docenten in het basis- en voortgezet onderwijs. Zij worden in drie dagen opgeleid tot EHBO instructeur en weten hoe ze het EHBO materiaal op adequate wijze in hun les kunnen gebruiken. Docenten kunnen op eigen of op onze locatie de opleiding EHBO instructeur volgen. Daarna kunnen zij zelf lesgeven in EHBO, reanimatie en kinder-EHBO en certificaten uitgeven. Wordt er op uw school tweetalig onderwijs gegeven? Daar speelt het ERF instructeur programma op in omdat alle lesmaterialen ook in het Engels verkrijgbaar zijn. Tijdens de cursus zorgen de drie verschillende boeken ervoor dat u veel flexibiliteit heb in de keuzes en lestijd om de lessen in te plannen. Wilt u meer weten over de opleiding voor het geven van EHBO op school of over de NIKTA Instructeur opleiding? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 208 306 49 of mail naar [email protected]

Contact opnemen
Ehbo op school

EHBO op school binnen het curriculum

Wist u dat al veel scholen EHBO op school een plek hebben gegeven binnen het curriculum? Zo geven veel scholen inmiddels EHBO en reanimatie lessen in hun Dalton uren. Ook hebben veel docenten Lichamelijke Opvoeding bij ons een 3-daagse opleiding tot reanimatie instructeur gevolgd. Zij gebruiken deze kennis vervolgens voor het geven van EHBO & reanimatie bij het vak BSM. Verder blijken veel docenten Biologie belangstelling te hebben voor het geven van EHBO & Reanimatielessen. Door te investeren in een EHBO cursus, zoals BHV instructeur, investeert in u in de veiligheid van uw personeel en kinderen. Wilt u meer weten over EHBO voor scholen? Neem dan contact met ons op of schrijf u direct in voor een EFR instructeurscursus.

Neem contact op

Webshop met EHBO materiaal

Heeft u de opleiding voor EHBO op school afgerond? Of heeft u een EHBO cursus met Nikta certificatie behaald? Voor het aanschaffen van materialen die u nodig heeft om les te geven, hebben wij een webshop opgericht. Deze webshop is alleen toegankelijk als u instructeur bent. Vervolgens kunt u profiteren van flinke kortingen op bijvoorbeeld reanimatiepoppen en desinfecteerdoekjes. Bij grotere bestellingen ontvangt u bovendien een staffelkorting. Meer informatie hierover, leest u in de productbeschrijving. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op of bestel direct uw benodigde materialen in de webshop!

Bezoek onze webshop