Nikta EHBO cursussen volgen

Bent u op zoek naar een cursuscentrum om Nikta EHBO cursussen te volgen? Als cursuscentrum bieden wij verschillende Nikta gecertificeerde cursussen aan. Zo kunt u mij ons de examiner cursus volgen, de Medial Oxygen Provider, instructeur cross-over acute zorg en een hercertificeringscursus. Wilt u leren hoe u in verschillende scenario’s eerst hulp kunt verlenen en zuurstof kan toedienen? Daar is de Nikta EHBO cursus ‘Medical Oxygen Provider’ helemaal opgericht waarin u alle ins en outs leert over zuurstof toedienen bij onder andere verdrinking- en duikongevallen. Bij grote evenementen waar alcohol en drugs gebruikt worden, zijn steeds vaker hulpverleners nodig die zuurstof moeten kunnen toedienen. Ook is het van groot belang wanneer mensen zijn bedwelmd door gevaarlijke stoffen. Deze NIKTA EHBO cursus richt zich daarom op alle branches. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van verschillende EHBO materialen, zoals een zuurstofkoffer met reanimatiepoppen. Leer om zuurstof op verantwoorde manier toe te dienen door u in te schrijven voor deze cursus!

Maak een afspraak
Nikta EHBO

Nikta EHBO instructeur cursus volgen

Wilt u zelf EHBO instructeur worden? Dat kan na het afronden van onze Nikta EHBO instructeur cursus. Deze driedaagse opleiding bestaat uit twee onderdelen, namelijk Acute Zorg en Acute Zorg Module Kind en Omgeving. Op eerste dag worden EHBO en -reanimatie vaardigheden getraind. Vervolgens leert u op de tweede dag diverse didactische vaardigheden om als renanimatie instructeur in de praktijk te kunnen toepassen. Vervolgens is er op de derde dag een examen waarbij onze docent instructeur u beoordeeld volgens het examenproces conform de ISO standaards 17024. Na deze opleiding tot EHBO instructeur kun u lesgeven in Acute Zorg, Acute Zorg Module Kind en Omgeving en Praktijkreanimatie met AED en Acute zorg. Schrijf u direct in op om verzekerd te zijn van uw plaats! Bent u op zoek naar een opleiding tot BHV instructeur of een andere opleiding tot EHBO instructeur? Neem dan zeker even contact met ons op door te bellen naar 06 – 208 306 49

Neem contact op

Hercertificering instructeur acute zorg

Heeft u als een Nikta EHBO cursus ‘Instructeur Acute zorg’ gevolgd en is dit bijna twee jaar geleden? De geldigheid van het certificaat is twee jaar dus daarom is het nodig om opnieuw een theorie- en praktijkexamen af te leggen. Nadat u hiervoor bent geslaagd, ontvangt u opnieuw een persoonscertificaat voor twee jaar. Het is zowel mogelijk om deze cursus in groepsvorm als in de vorm van een privécursus te volgen. Na afronding van de cursus kunt u gebruik maken van hoge kortingen om EHBO materiaal in onze webshop de bestellen. Bekijk de cursusdata en reserveer direct online uw plek! Wilt u meer weten over ons opleidingsaanbod tot reanimatie instructeur, Nikta EHBO of EHBO op school? Bel dan naar 06 – 208 306 49 of mail naar info@cursus-ehbo-instructeur.nl.

Contact ons