Nikta gecertificeerde EHBO instructeur cursus volgen

Wilt u een NIKTA gecertificeerde EHBO instructeur cursus volgen? Wij zijn een cursuscentrum gericht op BHV en EHBO en bieden verschillende NIKTA cursussen aan, namelijk de NIKTA examiner cursus en de NIKTA instructeur acute zorg. Daarbij bieden wij een slagingsgarantie voor onze cursussen wanneer u de voorbereidingscursus heeft gevolgd. Heeft u te maken met de eisen van de Arbowet (BHV) en de Wet kinderopvang (akkoord IKK)? Met de NIKTA examiner cursus voldoet u in één keer aan deze eisen. Onlangs is de Wet kinderopvang namelijk gewijzigd als gevolg van het akkoord IKK en hierin is NIKTA weer als enige gecertificeerde instantie in opgenomen. Zoals u wellicht weet, heeft NIKTA al jaren een apart BHV-schema voor de kinderopvang. Dit schema is voor u waarschijnlijk van toepassing omdat de eisen van de erkende opleidingen voor de kinderopvang hier een integraal onderdeel van zijn. Meer weten over Nikta EHBO of het worden van reanimatie instructeur? Neem gerust contact met ons op!

contact ons

NIKTA-erkende opleider

Wilt u gelijk 2 persoonscertificaten in één keer halen, namelijk een BHV-k en een Acute Zorg-K Certificaat? Dat is mogelijk door het volgen van de NIKTA examiner cursus. U wordt dan een NIKTA-erkende opleider en daardoor heeft u een voorsprong op opleiders die hier geen gebruik maken. Zo kunt u uzelf onderscheiden door middel van kwalitatief hoogstaande opleidingen binnen de sector Kinderopvang. Ook uw klanten kunnen hiermee een groot financieel voordeel behalen. Zo hoeven hun medewerkers maar 1 keer een cursus te volgen om aan de wettelijke eisen te voldoen. Bovendien kunt u uw eigen organisatie een extra omzet boost geven door acquisitie te richten op reeds bestaande klanten of toekomstige klanten in de kinderopvang. Wilt u zeker zijn van een plek voor de NIKTA cursus EHBO instructeur of BHV instructeur? Bekijk de cursusdata en reserveer uw plek!

Maak een afspraak

Instructeur cross-over acute zorg worden

Heeft u de opleiding tot EFR/CRF instructeur of een andere gelijkwaardige opleiding afgerond? Maak dan gebruik van de unieke mogelijkheid om ook het certificaat ‘Instructeur Acute Zorg’ van NIKTA te behalen. Nadat u voldoet aan de vereiste kwalificatie mag u de volgende NIKTA-certificatieregelingen uitvoeren: Acute zorg; Acute zorg ‘module kind en omgeving’; Praktijkreanimatie met AED; Acute zorg ‘module sport en bewegen’. Zodra u bent geslaagd, mag u voortaan ook zelf EHBO cursisten opleiden met behulp van EHBO materiaal en aansluitend examineren. Afhankelijk of u kiest om ook een NIKTA certificaat ‘Bedrijfshulpverlener’ te behalen gaat u ook oefenen met reanimatiepoppen. Schrijf u direct in voor een NIKTA cursus naar keuze en kies een tijdstip die u past. Wilt u meer informatie inwinnen over de opleiding EHBO instructeur of wilt u meer weten over EHBO op school? Bel dan naar 06 – 208 306 49 of mail naar info@cursus-ehbo-instructeur.nl.

Neem contact op