Gecertificeerde opleiding EHBO instructeur

Wilt u uw instructeurskwalificatie behalen? Bij ons cursuscentrum gericht op EHBO en BHV, kunt u de EFR of NIKTA opleiding EHBO instructeur volgen. Voldoet u nog niet aan de vereisten om mee te doen aan de EFR opleiding EHBO instructeur? Bekijk dan onze EFR instructeur voorbereidingscursus, die meestal een week voor de 2-daagse instructeurscursus wordt gegeven. Tijdens deze cursus maakt u kennis met het programma en het EHBO materiaal, zoals reanimatiepoppen. Verder worden alle vaardigheden van het volwassen programma en het kinder- EHBO programma behandeld. Daarbij krijgt u uitleg over de verschillen tussen hulpverlening bij volwassenen en kinderen. Ook komen de vaardigheden voor de CPR & AED cursus aanbod. Nadat u de cursus heeft afgerond, ontvangt u het pasje ‘EFR Primary Care & Secondary Care and Care For Children with AED’. Het certificaat is vervolgens 2 jaar geldig, tenzij u zelf EHBO instructeur bent geworden. Bekijk de cursusdata en reserveer direct online uw plek.

Maak een afspraak
Opleiding ehbo instructeur

Brevettering opleiding EHBO instructeur

Hoe de brevettering van de EFR opleiding EHBO instructeur eruit ziet, hangt af van de keuzemodules die u uitkiest. Zo kunt afhankelijk van het gekozen lesmateriaal EHBO- en reanimatiecursussen geven aan volwassenen en certificeren via EFR of Nikta. Wilt u kinder EHBO- en reanimatiecursussen gaan geven of CPR & AED cursussen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden met de opleiding EHBO instructeur. Verder zijn er op dit moment zijn er bij Emergency First Resonse nog verschillende cursussen in ontwikkeling die u in de toekomst ook kan gaan geven. Wilt u meer weten over de brevetteringsmogelijkheden van de opleiding EHBO instructeur? Neem gerust contact met ons op of schrijf u direct in voor het volgende cursusmoment.

Neem contact op

Nikta instructeur cross-over acute zorg

Heeft u de EFR opleiding EHBO instructeur afgerond? Dan kunt u bij ons de Nikta EHBO opleiding tot instructeur cross-over acute zorg volgen. Hiermee voldoet u aan de vereiste kwalificaties om alle onderdelen met betrekking tot Acute Zorg, Acute Zorg Module Kind en Omgeving, Praktijkreanimatie met AED en Acute Zorg, Module Sport en Bewegen, uit te voeren. Deze cursus is verdeeld over twee dagdelen waarbij u in het tweede dagdeel een didactische examen aflegt. Om deel te nemen aan deze cross-over cursus, dient u te bezitten over een geldig EHBO en Reanimatie Instructeur certificaat. Om de cursus te volgen, kiest u zelf een datum in het systeem uit en reserveert u direct uw plek. Wilt u meer weten over EHBO op school of over de opleiding tot BHV instructeur? Bel dan naar 06 – 208 306 49 of mail naar info@cursus-ehbo-instructeur.nl.

Contact ons