Reanimatiepoppen online bestellen

Als reanimatie instructeur of BHV instructeur zijn reanimatiepoppen onmisbaar in uw cursusbenodigdheden. Zo kunnen uw cursisten oefenen met reanimeren zonder dat daar een levend persoon voor nodig is. De reanimatiepoppen zijn allemaal gemakkelijk te reinigen. Ook is de compressieweerstand realistisch waardoor uw cursisten in een vergelijkbare situatie kunnen oefenen. Heeft u de opleiding EHBO instructeur voor kinder-EHBO afgerond? Voor uw cursussen en trainingen hebben wij onder andere een 4-pack beschikbaar met vier reanimatiepoppen. Hierdoor kunnen er meerdere cursisten tegelijkertijd gaan oefenen met het reanimeren. Deze reanimatiepoppen zijn van het merk Laerdal en er zitten diverse accessoires inbegrepen. U krijgt er namelijk een draagtas bij en er zit een jaar garantie aan verbonden. Benieuwd naar ons aanbod EHBO materiaal? Neem direct een kijkje in de webshop!

Neem contact op
Reanimatie instructeur

Reanimatie instructeur worden met Nikta cursus

Bent u al in het bezit van een geldig EHBO & Reanimatie certificaat? Dan kunt u ook toegelaten worden tot onze driedaagse Nikta cursus tot reanimatie instructeur. Op de eerste dag worden alle EHBO- en reanimatievaardigheden gedemonstreerd en wordt er mee geoefend. Zo leert u alle inhoudelijke kennis en vaardigheden die u nodig heeft. Vervolgens gaat u op de tweede dag aan de slag met het trainen van didactische vaardigheden. Hoe brengt u kennis op het gebied van EHBO en reanimatie over? Hoe zorgt u ervoor dat deelnemers ook ná de training nog weten welke vaardigheden ze in een noodsituatie moeten toepassen? Dat zijn vragen die op de tweede dag worden beantwoord. Vervolgens gaat u op de derde dag een examen afleggen. Daarna bent u reanimatie instructeur en kunt u dus lesgeven in praktijkreanimatie met AED en Acute Zorg. Bekijk op welke data deze cursus wordt gegeven en schrijf u zelf direct in op een tijdstip dat u goed past!

Schrijf u direct in!

EHBO en Reanimatie cursus voor volwassenen en kinderen

Wilt u geen reanimatie instructeur worden maar wilt u de vaardigheden leren om in een noodsituatie het verschil te maken? Volg dan de EHBO en Reanimatie cursus voor volwassen en kinderen. EFR heeft een praktische en korte cursus ontwikkelt gericht op EHBO en reanimatie. Hierin leert u de vaardigheden die u nodig heeft om in noodsituaties eerste hulp te kunnen verlenen. Na afronding van de cursus ontvangt u een EHBO- en Reanimatie Certificaat van EFR. Bekijk welke datum goed in uw agenda past en schrijf u direct in voor het volgende cursusmoment! Wilt u meer weten over ons opleidingsaanbod of EHBO op school? Wij geven graag een toelichting over de mogelijkheden. Bel naar 06 – 208 306 49 of mail naar [email protected] om contact met ons op te nemen.

Contact ons