Reanimatiepoppen online bestellen

Als reanimatie instructeur of BHV instructeur zijn reanimatiepoppen onmisbaar in uw cursusbenodigdheden. Zo kunnen uw cursisten oefenen met reanimeren zonder dat daar een levend persoon voor nodig is. De reanimatiepoppen zijn allemaal gemakkelijk te reinigen. Ook is de compressieweerstand realistisch waardoor uw cursisten in een vergelijkbare situatie kunnen oefenen. Heeft u de opleiding EHBO instructeur voor kinder-EHBO afgerond? Voor uw cursussen en trainingen hebben wij onder andere een 4-pack beschikbaar met vier reanimatiepoppen. Hierdoor kunnen er meerdere cursisten tegelijkertijd gaan oefenen met het reanimeren. Deze reanimatiepoppen zijn van het merk Laerdal en er zitten diverse accessoires inbegrepen. U krijgt er namelijk een draagtas bij en er zit een jaar garantie aan verbonden. Benieuwd naar ons aanbod EHBO materiaal? Neem direct een kijkje in de webshop!

Bekijk onze webshop
Reanimatiepoppen

Laerdal materialen online bestellen

Speciaal voor EFR en Nikta instructeurs leveren wij alle Laerdal materialen met 10% korting op de adviesprijzen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gezichtshuiden om op uw reanimatiepoppen te plaatsen? Wanneer u in grotere hoeveelheden bestelt, kunt u ook gebruik maken van een aantrekkelijke korting. Verder zijn er verschillende upgrades voor uw reanimatiepoppen in de webshop te vinden. Denk hierbij aan een ventilatiesticker en een compressiereflector. Om hygiëne te waarborgen, kunt u kiezen uit diverse verpakkingen face shields. Bestel al uw benodigde EHBO materialen direct in de webshop! Heeft u vragen over bepaalde artikelen? Neem gerust contact met ons op of bestel direct uw benodigde materialen in de webshop!ebshop!

Neem contact op

Inhoud EHBO instructeur cursus NIKTA

De NIKTA EHBO instructeur cursus is gericht op acute zorg en bestaat uit twee onderdelen. Er wordt ingegaan op het onderwerp acute zorg in het algemeen en hoe acute zorg zich verhoudt tot kind en omgeving. Deze twee modulen nemen twee dagen in beslag waarna u op de derde een examen gaat doen en daar door onze docent instructeur op wordt beoordeeld. Voldoet u aan alle eisen? Dan mag u daarna lesgeven in Acute Zorg, Acute Zorg Module Kind en Omgeving en Praktijkreanimatie met AED en Acute zorg. U kunt deze cursus zowel in individueel als in groepen volgen. Bekijk de cursusdata om direct online uw plek te reserveren. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar 06 – 208 306 49 of mail naar [email protected]

Contact ons